Søtbakst

Hvetebaksten vår bakes med det beste av råvarer som i kombinasjon med stek på herteovn gir saftig hvetebakst som smaker himmelsk!

Vi bruker kun ekte meierismør, som (etter vår mening) er helt overlegen på smak.
Vi velger å bytte ut det meste av vannet i oppskriften med melk og egg. Det koster en del ekstra, men det er den gode smaken verdt!
Vi tilsetter ekte brun rom i melisglasuren vår. Ingen essenser.
De fleste i bransjen bruker kaldrørte vaniljekremer av ferdigmiks med vannilin og andre kunstige smaksstoffer. Vi koker vår egen vaniljekrem med ekte bourbon vaniljestenger. Ekte vare, ekte smak.

Wienerbrød

Ekte danske wienerbrød er krevende å bake, men denne syndige fristelsen er noe av det beste man kan unne seg, enten det er som en liten dessert, eller litt ekstra kos til kaffen.

Wienerbrød lager vi ved å kjevle smør inn i deigen, og bretter den lag på lag, slik at hvert wienerbrød til slutt består av hele 162 løvtynne lag av deig og smør. Og ja, vi bruker ekte smør i deigen. De aller fleste velger margarin for enkelheten og prisen sin skyld, men vi sverger til ekte smør som gir en mye rundere og fyldigere smak.

Eplewiener

Klassiske wienerspandauer fylt med et syrlig eplesyltetøy med eplebiter og toppet med Kringlas vaniljekrem.

Ingredienser: Hvetemel, Smør, Vann, Egg, Gjær, Sukker og Salt.

Fylt med syrlig eplesyltetøy og toppet med Kringlas ekte vaniljekrem.

Dekor: Høvlede mandler

og melisglasur