Søtbakst

Hvetebaksten vår bakes med det beste av råvarer som i kombinasjon med stek på herteovn gir saftig hvetebakst som smaker himmelsk!

Vi bruker kun ekte meierismør, som (etter vår mening) er helt overlegen på smak.
Vi velger å bytte ut det meste av vannet i oppskriften med melk og egg. Det koster en del ekstra, men det er den gode smaken verdt!
Vi tilsetter ekte brun rom i melisglasuren vår. Ingen essenser.
De fleste i bransjen bruker kaldrørte vaniljekremer av ferdigmiks med vannilin og andre kunstige smaksstoffer. Vi koker vår egen vaniljekrem med ekte bourbon vaniljestenger. Ekte vare, ekte smak.

Wienerbrød

Ekte danske wienerbrød er krevende å bake, men denne syndige fristelsen er noe av det beste man kan unne seg, enten det er som en liten dessert, eller litt ekstra kos til kaffen.

Wienerbrød lager vi ved å kjevle smør inn i deigen, og bretter den lag på lag, slik at hvert wienerbrød til slutt består av hele 162 løvtynne lag av deig og smør. Og ja, vi bruker ekte smør i deigen. De aller fleste velger margarin for enkelheten og prisen sin skyld, men vi sverger til ekte smør som gir en mye rundere og fyldigere smak.

Hveteboller

På Kringla baker vi store og rause hveteboller

Ingredienser: Hvetemel, melk, vann, sukker, meierismør, gjær, egg, kardemomme, salt.

Rosinboller

Store calfornske rosiner av beste kvalitet som vi bløtlegger for å gjøre de ekstra saftige i kombinasjon med den søte hvetedeigen er en utsøkt smakskombinasjon. Så enkelt kan det gjøres!

Ingredienser: Hvetemel, melk, vann, sukker, californske rosiner, meierismør, gjær, egg, kardemomme, salt.

Sjokoladeboller

Hvetebolle med store biter av belgisk sjokolade.

Ingredienser: Hvetemel, melk, vann, sukker, meierismør, belgisk sjokolade, gjær, egg, kardemomme, salt.

Skolebrød

Store tradisjonelle skolebrød fylt med Kringlas vaniljekrem, og toppet med melisglasur med jamaicansk rom og kokosmasse.

Ingredienser: Hvetemel, melk, vann, sukker, meierismør, gjær, egg, kardemomme, salt.

Dekor/ fyll: vaniljekrem, melisglasur og kokosmasse.

Kanelsnurr

Kanelsnurr har blitt et av signaturproduktene våre. Store kanelsnurrer toppet med et lag karamellisert perlesukker. 

Ingredienser: Hvetemel, melk, vann, sukker, meierismør, gjær, egg, kardemomme,  kanel, salt.

Dekor: Perlesukker

Hasselsnurr

Hvetedeig fylt med kakaoremons, kringlas vaniljekrem, belgisk sjokolade og røstede hasselnøtter.

Kanelwiener

Wienersnegler fylt med Kringlas vaniljekrem og kanel. Toppet med mandelflarn.

Ingredienser: Hvetemel, Smør, Vann, Egg, Gjær, Sukker og Salt.

Fylt med mandelfyll, Kringlas ekte vaniljekrem og kanel.

Dekor: Høvlede mandler

og melisglasur

Wienerstjerne

Wienerstjerner fylt med mandelfyll og toppet med Kringlas vaniljekrem.

Ingredienser: Hvetemel, Smør, Vann, Egg, Gjær, Sukker og Salt.

Fylt med mandelfyll og toppet med Kringlas ekte vaniljekrem.

Dekor: melisglasur

Eplewiener

Klassiske wienerspandauer fylt med et syrlig eplesyltetøy med eplebiter og toppet med Kringlas vaniljekrem.

Ingredienser: Hvetemel, Smør, Vann, Egg, Gjær, Sukker og Salt.

Fylt med syrlig eplesyltetøy og toppet med Kringlas ekte vaniljekrem.

Dekor: Høvlede mandler

og melisglasur

Croissant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec et nunc feugiat odio hendrerit gravida at at dui. Etiam quis arcu id erat tristique euismod. Integer pharetra aliquet risus, quis sodales massa euismod non.

Berlinerbolle

Berlinerboller (eller solboller) baker vi når sola kommer tilbake på vinteren og en stund fremover. Denne syndige godsaken fyller vi med Kringlas vaniljekrem, eller vårt syrlige bringebærsyltetøy. Nyt!

Ingredienser: Hvetemel, vann, sukker, meierismør, egg, gjær, kardemomme,  salt og naturlig sitronsaft.

Fylt med Kringlas syrlige rørte bringebærsyltetøy og rullet i sukker, eller

Fylt med Kringlas ekte vaniljekrem, toppet med melisglasur og dyppet i hakkede hasselnøtter

Hvetekringle

Hvetekringle kan du bestille med det fyllet du ønsker. Hva med vanilje og svisker?, eller bringebær, vanilje og sjokoladebiter? Kanel, makronfyll, eplesyltetøy eller hasselnøtter...

Liten - ca. 15 biter

Stor - ca. 25 biter

Ingredienser: Hvetemel, melk, vann, sukker, meierismør, gjær, egg, kardemomme, salt.

Fyll og dekor etter ønske.

Wienerkringle

Liten - ca. 15 biter

Stor - ca. 25 biter

Ingredienser: Hvetemel, Smør, Vann, Egg, Gjær, Sukker og Salt.

Fylt med mandelfyll, Kringlas ekte vaniljekrem.

Dekor: Høvlede mandler og melisglasur.

Kan også bestilles med eplefyll.

Svele

Kystnorges spesialitet!

Hvem hadde trodd sveler skulle bli trendy igjen? Sveler har faktisk blitt et av våre mestselgende produkter, men så er det fantastisk gode og da...

Wienerstang

Ingredienser: Hvetemel, Smør, Vann, Egg, Gjær, Sukker og Salt.

Fylt med mandelfyll, Kringlas ekte vaniljekrem.

Dekor: Høvlede mandler og melisglasur.