Kringlas småbrød

Her finnes et utvalg porsjonsbrød som vi baker på Kringla. Lange modningstider, og mye smak er fellesnevneren for alle sammen.

Knekkebrød Sesam

Knasende sprøtt og 100% grovt!

Ingredienser: Vann, Sesamfrø, Solsikkekjerner, Havregryn, Polentagryn, Sammalt Speltmel (5,2%), Linfrø, Gresskarkjerner, Kruskakli (1,7%) og Havsalt.
Vekt: Ca. 250 g pr. pk

Foccacia

Foccacia er et luftig brød med mye olivenolje av beste kvalitet. Dette er en storselger i våre caféer, både som tilbehør til salater, eller som smørbrød.

Ingredienser: Hvetemel, vann, eplesurdeig (vann, sammalt rug, hvetemel og ren eplejuice), durum fullkornmel, potetgranulat, olivenolje ekstra virgin, gjær, havsalt og sukker.
Toppet med oliven og rosmarin eller cherrytomat og basilikum.

Horn med valmuefrø

Kringla er kjent for sine horn langt utenfor Lofotens grenser. Vi baker våre horn med masse melk og lange hviletider på deigen. Denne kombinasjonen sammen med steken i steinovn gir et fantastisk smakfult og saftig produkt.

Ingredienser: Hvetemel, melk, vann, rapsolje, gjær, sukker, havsalt og egg. Dekor: Valmuefrø

Smørebaguette

Disse myke baguettene er det mye mat i! Vi benytter de til landganger i våre kafeer.

Ingredienser: Hvetemel, melk, vann, rapsolje, gjær, sukker og havsalt.

Mini-groffe

Et grovt lunsjprodukt som inneholder mye frø i tillegg til det grove melet som fremkommer av brødskala'n.

Ingredienser: Vann, Hvetemel, Solsikkekjerner, Sammalt rug (7,8%), Rug helkorn (5%), Rugkli (3,3%), Sesamfrø, Linfrø, Havsalt, Rugmalt og Gjær.
Kan inneholde spor av gresskarkjerner.
Vekt: Ca. 810 g
Grovhetsprosent: 54

Havrebagel

En saftig og grov bagel med mye havre og et hint av honning. Dette er manges lunsjfavoritt.


Ingredienser: Vann, Hvetemel, Surdeig (av rug og vann), Havregryn (16,1%), Sammalt rug (5,5%), Kruskakli (2,4%), Honning, Salt og Gjær.
Vekt: Ca. 740g
Kan inneholde spor av sesamfrø
Grovhetsprosent: 57

Gulrotboller

Gulrotbollen egner seg spesielt godt som hamburgerbrød (prøv det til fiskeburger!), men er også et godt lunsjprodukt eller som et sunnere alternativ til hvetebollen.

Ingredienser: Hvetemel,vann, revet gulrot, meierismør, sukker, solsikkekjerner, kruskakli (4,1%), gjær og havsalt.

Grovhetsprosent: 26

Baguetter

 

Vi baker baguetter i mange varianter på bestilling. Grove flerkornsbaguetter, fine baguetter eller lange franske baguetter stekt direkte på stenplaten i ovnen.

Ta kontakt for mere informasjon

Ciabatta

Den italienske tøffelen.

Ciabattaen vår bakes med veldig lite gjær, og deigen hviler i opptil 48 timer før den bakes ut. Når vi da legger til at den stekes i steinovn får vi en sprø rustikk skorpe og en krumme med store poringer og mye smak.

Ingredienser: Vann, hvetemel, fullkornsmel av durum, rugmel, havsalt og gjær. 

Frokostbrød

Et fint og mettende lunsjprodukt.

Ingredienser: Hvetemel, melk, vann, rapsolje, gjær, sukker og havsalt. Dekor: Valmuefrø og sesamfrø

Rundstykker

Surdeigsrundstykker med mye frø, og gresskarkjerner. Disse sprø herlighetene er det mye mat i!
 
Ingredienser: Vann, Hvetemel, Surdeig (Vann, Sammalt rug og siktet rug), Gresskarkjerner, Melk, Solsikkekjerner, Sammalt rug (7,8%), Rug helkorn (5,3%), Havregryn (2,6%), Havsalt, Rugmalt og Gjær.
Kan inneholde spor av sesamfrø

Tacoboller

Tacoboller smaker aller best når de er varme.

Fylt med kjøttdeig, salsa og et utvalg av krydder. Toppet med Norvegia ost.