Kringlas kaker

På Kringla kombinerer vi gamle tradisjonelle fremgangsmåter med nye og trendy utrykk. Vi har valgt å holde fast ved det gamle for å bevare kvaliteten, men vi prøver alikevel  å være innovative i måten vi utrykke oss på.

Det er nærmest standaren i vår bransje å benytte halvmikser og halvfabrikata i konditoriene, noe som for det første påvirker kvaliteten, men det gjør også at det ofte er de samme produktene du finner i disken uansett hvilken cafè du besøker. På Kringla lager vi kakene våre helt fra bunn av. Det gjør at vi har unike produkter med rene smaker. Alt syltetøyet vi benytter i konditoriet lager vi fra bunn av, og vi koker vår egen vaniljekrem med bourbon vaniljestang. Du finner ingen vanilin eller andre kunstige smaker i kakene på Kringla, og det kjenner du!

Romkake

Sukkerbunn fylt med krem blandet av Kringlas vaniljekrem, fløtekrem og ekte rom.

Toppet med melisglasur og dekorert med gelefarger.

21 cm. - ca. 8-10 biter

25 cm - ca. 12-14 biter

27 cm - ca. 16-20 biter

50 x 30 cm. - ca. 36-40 biter

100 x 50 cm. - ca. 120 biter