Kringlas kaker

På Kringla kombinerer vi gamle tradisjonelle fremgangsmåter med nye og trendy utrykk. Vi har valgt å holde fast ved det gamle for å bevare kvaliteten, men vi prøver alikevel  å være innovative i måten vi utrykke oss på.

Det er nærmest standaren i vår bransje å benytte halvmikser og halvfabrikata i konditoriene, noe som for det første påvirker kvaliteten, men det gjør også at det ofte er de samme produktene du finner i disken uansett hvilken cafè du besøker. På Kringla lager vi kakene våre helt fra bunn av. Det gjør at vi har unike produkter med rene smaker. Alt syltetøyet vi benytter i konditoriet lager vi fra bunn av, og vi koker vår egen vaniljekrem med bourbon vaniljestang. Du finner ingen vanilin eller andre kunstige smaker i kakene på Kringla, og det kjenner du!

Kvæfjordkake

...eller Verden beste som mange kjenner den som. Norges nasjonalkake.

En blanding av kremfløte og Kringlas vaniljekrem mellom to lag sprø marengs, toppet med mandelflarn.

20 x 20 cm. - ca. 8 biter

50 x 30 cm. - ca. 36 - 40 biter