Kringlas kaker

På Kringla kombinerer vi gamle tradisjonelle fremgangsmåter med nye og trendy utrykk. Vi har valgt å holde fast ved det gamle for å bevare kvaliteten, men vi prøver alikevel  å være innovative i måten vi utrykke oss på.

Det er nærmest standaren i vår bransje å benytte halvmikser og halvfabrikata i konditoriene, noe som for det første påvirker kvaliteten, men det gjør også at det ofte er de samme produktene du finner i disken uansett hvilken cafè du besøker. På Kringla lager vi kakene våre helt fra bunn av. Det gjør at vi har unike produkter med rene smaker. Alt syltetøyet vi benytter i konditoriet lager vi fra bunn av, og vi koker vår egen vaniljekrem med bourbon vaniljestang. Du finner ingen vanilin eller andre kunstige smaker i kakene på Kringla, og det kjenner du!

Marsipankake

Kan fylles med vårt hjemmelagde syltetøy, velg mellom: jordbær, bringebær, aprikos, svisker, blåbær eller skogsbærsyltetøy. 

Valnøtter, banan, sjokolade, kringlas vaniljekrem eller syltetøy i krem.

Kan bakes med et lag mandelbunn eller sacherbunn, diabetiker eller bakt uten hvetemel.

Pyntes etter anledning, bare kom med dine ønsker.

21 cm. - ca. 8-10 biter

25 cm - ca. 12-14 biter

27 cm - ca. 16-20 biter

50 x 30 cm. - ca. 36-40 biter

100 x 50 cm. - ca. 120 biter

Bløtkake

Kan fylles med vårt hjemmelagde syltetøy, velg mellom: jordbær, bringebær, aprikos, svisker, blåbær eller skogsbærsyltetøy. 

Valnøtter, banan, sjokolade, kringlas vaniljekrem eller syltetøy i krem.

Kan bakes med et lag mandelbunn eller sacherbunn, diabetiker eller bakt uten hvetemel.

Pyntes etter anledning, bare kom med dine ønsker.

21 cm. - ca. 8-10 biter

25 cm - ca. 12-14 biter

27 cm - ca. 16-20 biter

50 x 30 cm. - ca. 36-40 biter

100 x 50 cm. - ca. 120 biter

Napoleonskake

Den klassiske napoleonskaken, bakt med de beste råvarer.

To flak av butterdeig som rulles med ekte godt smør, fylt med fløtekrem og kringlas vaniljekrem med bourbon vaniljestang. Toppet med et tynt lag melisglasur som er laget på jamaicansk rom.

Selges som kakestykker i kafè.

Ta kontakt om du ønsker denne som hel kake.

Kvæfjordkake

...eller Verden beste som mange kjenner den som. Norges nasjonalkake.

En blanding av kremfløte og Kringlas vaniljekrem mellom to lag sprø marengs, toppet med mandelflarn.

20 x 20 cm. - ca. 8 biter

50 x 30 cm. - ca. 36 - 40 biter

Ostekake

Kremost og fløtekrem med pasjonsfrukt på kjeksbunn med kanel.

Toppet med et tynt lag gele og pyntet med frisk frukt.

21 cm. - ca. 8-10 biter

24 cm. - ca. 12-14 biter

Suksessterte

Vår bestselger!

Konditorene bruker en fremgangsmåte på suksessterten som gjør at den kokes opp over lang tid, og kjøles fort ned. Dette gir en utrolig fin fylde og konsistens på kremen.

Oreokake

Kringlas egen vri på den velkjente oreokaken.

Bunnen lager vi av vår egen kjeks, for å unngå kunstige tilsetningsstoffer og palmeolje.

Fylt med en frisk ostekrem, sjokolademousse med espresso og karamell.

24 cm. - 12 - 14 biter 

Sjokoladekake

Saftig sjokoladekake som er heltrukket med sjokoladeglasur.

Fylt med et tynt lag av Kringlas syrlige bringebærsyltetøy og sjokoladeganache.

En favoritt for både stor og små.

21 cm - ca. 8-10 biter

25 cm - ca. 12 - 14 biter

50 x 30 cm - ca. 36-40 biter

Kransekake

Seig og grov med mye mandler.

Bakt med vår egen kransekakemasse, uten hvetemel.

Kan settes sammen av melisglasur eller sjokolade. Pyntes til ønsket anledning.

Kan bestilles i 18 eller 24 ringer.

P.S. Må ikke forveksles med de billige kransekakene som importeres over en lav sko fra øst-europa.

Eplekake

Klassisk eplekake med mørdeig og masse friske epler, samt et hint av kanel.

Smaker fortreffelig med Kringlas vaniljegelato.

24 cm i diameter. Ca. 16 biter.

Romkake

Sukkerbunn fylt med krem blandet av Kringlas vaniljekrem, fløtekrem og ekte rom.

Toppet med melisglasur og dekorert med gelefarger.

21 cm. - ca. 8-10 biter

25 cm - ca. 12-14 biter

27 cm - ca. 16-20 biter

50 x 30 cm. - ca. 36-40 biter

100 x 50 cm. - ca. 120 biter

Waleskringle

Stekt vannbakkelsesmasse fylt med et lag vaniljekrem, bringebærsyltetøy og et lag fløtekrem.

Kan lages til diabetiker.

Walesring - ca. 8 biter

Waleskringle - ca. 20 - 25 biter

Peanøttkake

Søtt og salt i skjønn forening

Frisk fløtekrem i mellom lag av nøtte- og kjeksbunn, trukket med sjokoladekrem og toppet med salte peanøtter.

24 cm i diameter

Pavlova

Marengsbunn med et tynt lag sjokoladeganache under jordbærkrem.

Toppet med ferske jordbær og annen frukt.

Bakt uten hvetemel.

Gulrotkake

En utrolig saftig gulrotkake fullspekket med gode råvarer: Ferske gulrøtter, valnøtter, ananas, kokos og mye annet godt.

Toppet med en en frisk ostekrem med vaniljestang.

25 x 30 cm. - ca. 16 biter

Skogsbærdrøm

Skogsbærdrøm er en frisk dessert som vi lager i porsjonsbeger.

En blanding av ostkrem og fløtekrem, i kombinasjon med Kringlas skogsbærsyltetøy, havregyn og solsikkekjerner blir dette en fantastik smaksopplevelse. Toppes med et lag skogsbærgele og friske bær.