Kringlas Stenovnsbakte brød

I bakerbransjen generelt er det et enormt fokus på effektivisering, og et resultat av dette er maskiner, metoder og tilsetningsstoffer som reduserer kvaliteten på produktene. På Kringla har vi gått motsatt vei og baker brødene våre på den opprinnelige måten, det tar lang tid, men du merker forskjellen!

Alle brød bakes for hånd, med lange modningstider som lar deigen få utvikle smak og gir bedre holdbarhet på produktet.

I bakeriet vårt stekes alle produkter i herteovn (stenovn), og mange av brødene stekes direkte på stenplatene. Dette gir en spesielt sprø skorpe samtidig som saftigheten i brødet bevares.

Vi baker med surdeig i de aller fleste brød. Surdeigen gir en særegen smak, og gjør at vi kan kutte ut gjær, eller redusere den betraktelig. 

Vi tilsetter ingen kunstige tilsetningsstoffer i brødene våre, og bruker kun fett til å smøre former og bakker, da bruker vi olivenolje av beste kvalitet. Det setter kroppen pris på!

Fransk landbrød

Et fint surdeigsbrød med sprø skorpe og store poringer som egner seg godt til grilling, gryteretter, salater etc. Et sunnere alternativ til loff.

Ingredienser: Hvetemel, vann, sammalt hvete, sammalt rug (9,1%), rugmel, maltekstrakt, oghavsalt. Bakt med surdeig av rug.
Kan inneholde spor av sesamfrø.
Vekt: Ca. 760 g
Grovhetsprosent: 17