Konditorvarer

På Kringla kombinerer vi gamle tradisjonelle fremgangsmåter med nye og trendy utrykk. Vi har valgt å holde fast ved det gamle for å bevare kvaliteten, men vi prøver alikevel  å være innovative i måten vi utrykke oss på.

Det er nærmest standaren i vår bransje å benytte halvmikser og halvfabrikata i konditoriene, noe som for det første påvirker kvaliteten, men det gjør også at det ofte er de samme produktene du finner i disken uansett hvilken cafè du besøker. På Kringla lager vi kakene våre helt fra bunn av. Det gjør at vi har unike produkter med rene smaker. Alt syltetøyet vi benytter i konditoriet lager vi fra bunn av, og vi koker vår egen vaniljekrem med bourbon vaniljestang. Du finner ingen vanilin eller andre kunstige smaker i kakene på Kringla, og det kjenner du!

Lofotlefsa

Lofotlefsa er en viktig del av mattradisjonen i Lofoten.

Bakt etter en gammel oppskrift som er kvalitetsikret på mang en kjøkkenbenk i distriktet.

Ingredienser: Hvetemel, kulturmelk, sukker, rømme, meierismør, hornsalt, salt, vegetabilsk margarin (ikke palme), melis, kanel og ekte rom.