Konditorvarer

På Kringla kombinerer vi gamle tradisjonelle fremgangsmåter med nye og trendy utrykk. Vi har valgt å holde fast ved det gamle for å bevare kvaliteten, men vi prøver alikevel  å være innovative i måten vi utrykke oss på.

Det er nærmest standaren i vår bransje å benytte halvmikser og halvfabrikata i konditoriene, noe som for det første påvirker kvaliteten, men det gjør også at det ofte er de samme produktene du finner i disken uansett hvilken cafè du besøker. På Kringla lager vi kakene våre helt fra bunn av. Det gjør at vi har unike produkter med rene smaker. Alt syltetøyet vi benytter i konditoriet lager vi fra bunn av, og vi koker vår egen vaniljekrem med bourbon vaniljestang. Du finner ingen vanilin eller andre kunstige smaker i kakene på Kringla, og det kjenner du!

Franske makroner

Franske makroner baker vi i mange forskjellige varianter, f.eks. espresso, sjokolade, karamell. Kom innom å se hva vi har i disken i dag, eller spør konditorene våre om hva vi kan levere dersom du ønsker å legge inn en større bestilling.

Cookies

Dette har vært en slager siden vi startet bakeriet på Kringla. Store cookies med sjokoladebiter og valnøtter. Passer utmerket sammen med en kopp kaffe.

Brownies

En skikkelig saftig og "muddy" browniebunn toppet med sjokoladeganche, karamellbiter, marshmellows og cashewnøtter.

Muslibar

En kake full av energi.

Tørkede tranebær, tørkede aprikoser, mandler, peanøtter, sesamfrø og havregryn. Bakt med fruktose, ikke sukker.

Cognacstang

Cognacstang er en myk godbit basert på kransekakemasse med Bache Gabrielsen cognac. Dekket med røstede mandelflarn og dyppet i 54% mørk couvertyre sjokolade.

Pikekyss

Marengs

Bakes i flere forskjellige varianter: Chili og lime, bringebær, vanilje, peppermynte.

Punsjrull

Punsj er en klassiker i det norske konditoriet. 

Bakes med ekte jamaicansk rom, trekkes med marsipan og dyppes i 54% mørk couvertyre sjokolade.

Kransekakestang

Seig og grov med mye mandler.

Bakt med vår egen kransekakemasse, uten hvetemel

Lofotlefsa

Lofotlefsa er en viktig del av mattradisjonen i Lofoten.

Bakt etter en gammel oppskrift som er kvalitetsikret på mang en kjøkkenbenk i distriktet.

Ingredienser: Hvetemel, kulturmelk, sukker, rømme, meierismør, hornsalt, salt, vegetabilsk margarin (ikke palme), melis, kanel og ekte rom.